torsdag, september 11, 2014

 

Trista inslag i valrörelsen från vänsterkantenVänsterpartiet börjar bli alltmer desperata i sin retorik årets valrörelse. På Facebook har sedan en tid tillbaka vänsterpartister påstått att Folkpartiets partiledare Jan Björklund ljuger om sin bakgrund i TV-reklamen. Han säger där att han var textilarbetarbarn. Vänsterpartisterna påstår att hans föräldrar i själva verket var läkare. Hur lyckas man bli det med sjuårig folkhögskola? Här kan ni läsa sanningen om Jan Björklunds bakgrund långt bortom vänsterpartistiska påhittade sagor.

Men det räcker inte med det. Nu dammar Vänsterpartiet av den traditionella lögnen som återkommer vart fjärde år, nämligen att alliansen (Centerpartiet den här gången) vill sälja ett sjukhus i Kalmar län. Svaret är från oss är det samma som tidigare: NEEEEJ!!! Om vi skulle använt oss av samma ohederliga argumentation så skulle Vänsterpartiets ambition vara att lägga ner Oskarshamns sjukhus. Om Vänsterpartiets tidigare landstingsråd, Jonny Pettersson, hade fått som han velat hade nämligen detta blivit resultatet när han ville plocka bort all kirurgi från Oskarshamn.

Det senaste inslaget står socialdemokraterna för som i ett öppet brev till moderaterna (som ännu bara verkar ha nått media vilket mer än väl avslöjar syftet) påstår att M vill avveckla cancervården vid Västerviks sjukhus. Det här är ytterligare ett tecken på desperation. Tyvärr är det också ett tecken på att valrörelsen blir allt ohederligare. Att vänta med slag under bältet till slutet av valrörelsen när tiden att bemöta är knapp är inget sätt som på vilket jag vill arbeta med politik. Lite hederlighet kanske man kan kräva även av partierna på vänsterkanten men tydligen är makten dem väldigt kär så man är beredda till det mesta. Sånt här beteende gör mig allvarligt sagt förbannad.   

Etiketter: , , ,


Kommentarer: Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]