fredag, februari 12, 2010

 

Vad är ni rädda för?

Det är bara att konstatera att vänstermajoriteten är för envägskommunikation och mot dialog med såväl meningsmotståndare som allmänheten i stort. På annat sätt kan man inte tolka det faktum att det är omöjligt att kommentera de inlägg som skrivs på deras hemsida trots att det ska finnas en kommentarsfunktion. När man trycker på den knappen hamnar man nämligen i ingemansland. Någon debatt är man uppenbarligen inte intresserad av utan bara möjligheten att få basunera ut sin oftast mycket enkelspåriga politiska propaganda. Att få slå sig för bröstet oemotsagt har aldrig varit särskilt svårt.

I ett av inläggen spekulerar t ex socialdemokraternas landstingspolitiske sekreterare Jonas Hellberg i möjligheterna att få Folkpartiets EU-minister, Birgitta Ohlsson, att byta parti. Jag förstår att Jonas och hans parti efterlyser kompetens och kunskap. Att desperat rikta intresset mot andra partier är därför fullt förståeligt. Men i det här fallet får nog Jonas fortsätta att drömma och hålla tillgodo med Mona Sahlin.

Etiketter: , ,


Kommentarer:
Det hade varit minst lika bra att tala om direkt till exempelvis mig att det inte funkar med kommentarer.

Uppenbarligen är något fel eftersom det förut har fungerat och det ska gå och lämna kommentarer.

Jobbar på att hitta felet!
 
Felet har funnits där ett antal månader. Borde ni inte själva reagera när det inte funnits en enda kommentar på väldigt länge? Men vill ni att vi ska hålla reda på om er kommentarfunktion fungerar eller ej så hjälper vi självklart gärna till ;-)
 
Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]