måndag, april 14, 2008

 

Är Persson allergisk?

Är det socialdemokratiska kommunalrådet i Kalmar Johan Persson allergisk mot starka kvinnor? Frågan är befogad med tanke på hur han den senaste tiden har behandlat ett flertal starka kvinnor som på ett eller annat sätt riktat kritik mot honom. Folkpartiets gruppledare Inger Hilmansson har länge varit i onåd en längre tid eftersom hon har modet att kritisera honom. Kommunrevisionens Barbro Molinder (m) får också kritik efter en rapport som riktar kritik mot kommunledningens hantering av bokslutet för 2007. Tidningen Barometerns ledarskribent Lotte Zenkert har också fått sin del eftersom hon vågar utmana och föra fram synpunkter mot kommunalrådet. Hennes senaste ledare är mer än träffande för hur Persson agerar.

Är det frågan om en rädsla för starka kvinnor i politiken eller varför spyr Johan Persson öppet sin galla över ett antal kvinnor medan männen går fria från kritik. Persson själv fortsätter att fixa och trixa. Klart att man reagerar då. Kämpa på ni starka och modiga kvinnor som vågar utmana männens taburetter.

Etiketter: ,


Kommentarer:
Mer starka kvinnor på alla poster. Det behövs.
Har just läst om en stark tjej i Örebo och (fp), Örebro läns psykiatriprogram inför ett seminarium. De sätter huvudet på spiken och Linda Axäng som tjejen heter visar ett stort förtroende.
 
Ja henne känner jag. Hon har huvudet på skaft. Släpp fram fler duktiga tjejer :-)
 
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
 
Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]