torsdag, juni 07, 2007

 

Inga tvivel

Nu råder det inte längre några tvivel om vilka som stod för skadegörelsen mot kristdemokraternas expedition i Kalmar. Följ denna länk så får du veta. Man blir mörkrädd över argumenten som används. Var tog den demokratiska debatten vägen och vilka medel är tillåtna för att bemöta politiska "motståndare"?

Kommentarer:
En riktig arbetare skulle aldrig komma på tanken att bete sig likt en speedad idiot.
Våld och förstörelse är aldrig ett alternativ.
Våld och förstörelse tar vid där hjärnans kapacitet sviktar.
 
Det märkliga Pierre är att aldrig Vänsterpartiet kommenterar dessa fönsterkrossningar. Jag fick för 3:e gången ett fönster krossat natten till nationaldagen.
På AFA:s hemsida skriver de ju "Hos Kalmars kommunister blir ni aldrig legitima eller bortglömda."
Bertil Dahl tycks ha dålig koll på Ung vänster.
Eller vad anser du?
 
Thoralf hur kan du veta att de som skriver så är organiserade?
 
Antalet kommunister i Kalmar är inte speciellt många så sannolikheten att de i varje fall är kända inom gruppen tror jag är stor.

Om dessa sedan är organiserade vet jag inte. Om du menar att dessa är medlemmar i Ung vänster.

Jag finner det märkligt att ansvariga politiker inom vänstern är knäpptysta angående AFA
 
Jag tror inte att förövarna har någon genuin politisk övertygelse överhuvudtaget utan drar fram och ställer till förödelse med politiken som någon slags förevändning och alibi för sitt agerande. I själva verket är de lika intresserade av politik som huliganerna på våra arenor är av fotboll. Varje rättskaffens politiker med ett ärligt och uppriktigt engagemang tar självklart avstånd till ett sådant beteende. Vi vill att frågorna ska avgöras i en demokratisk debatt i stället för genom olika aktioner som innehåller hot, skadegörelse och våld. Jag tror detta är en huvuduppgift för oss politiker att arbeta med men då måste vi också själva tänka på vad vi säger och hur vi uttrycker oss.
 
Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]