torsdag, maj 24, 2007

 

Sövande försök att "ta det piano"

Äntligen.....nu är allt flyttat. Det sista som kördes i väg var pianot i går kväll. Så nu kan jag på nytt njuta av Rödstrumpans avkopplande pianospel. Underbart! Ibland tar jag ton själv men det är inte alls lika njutbart.

Nu återstår "bara" städningen i den gamla lägenheten. Fönsterputsning, dammsugning, torkning av golv, rengöring av spis och så det där hemliga utrymmet under badkaret där man kan vara beredd på att hitta nästan vad som helst. Det är nästan som på julafton men med den stora skillnaden att överraskningarna oftast inte är av det positiva slaget. Mycket återstår förstås att göra i den nya lägenheten men jag tycker ändå att vi kommit en bra bit på väg. Ett stor tack till alla er som hjälpt till med flytten. Vad hade vi gjort utan er.

Igår bänkade jag och Rödstrumpan oss i TV-soffan för att se på finalen i Champions League mellan Milan och Liverpool. Rödstrumpan somnade i mitten av första halvlek. Själv hade jag också svårt att hålla ögonen öppna. Ögonlocken var blytunga efter allt bärande och möblerande. Till råga på allt vann mitt hatobjekt nummer ett inom fotbollen, Milan, med 2-0. Extra lök på laxen var att snubbelgubben Filippo Inzaghi gjorde båda målen. Det första var ett typiskt Inzaghimål. Bollen styrdes via hans arm och in i mål. Det andra måste erkännas var ett mål av högsta klass. Men ändå kan jag inte med karl´n. Han är enligt sig själv aldrig offside, ska alltid ha straff i alla lägen och agerar som en fullblodsegoist. Ja ja det är väl bara att svälja förtreten. Till min stora glädje har i alla fall Åtvidaberg börjat vinna i superettan. Två segrar i rad har fått smilbanden att åka upp. Mittbacken Per Karlsson, som lånats från AIK, är uttagen i U 21-landslaget och det finns fler åtvidabergare i andra ungdoms- och pojklandslag. Forfarande är dock avsaknaden av en målskytt framåt stor. Jag tror fortfarande att det blir en tuff säsong men nu ser det i alla fall något ljusare ut för "Sockna". Tack för det!

Kommentarer: Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]