onsdag, maj 16, 2007

 

Oändligt flyttlass

Vi står just nu mitt i flytten. Hur mycket vi än packar ner så finns det mer kvar. Rödstrumpans boklager var precis som jag misstänkte - mycket omfångsrikt. Mina 91:an-tidningar är däremot lättare att bära. Undrar om Kungliga Biblioteket i Stockholm kan ha fler böcker än Rödstrumpan. Det måste handla om målfoto. Med hjälp av släkt och goda vänner ska vi nog ändå klara av det mesta i helgen. Det sista som flyttas blir med all säkerhet pianot. Jag uppskattar verkligen Rödstrumpans musikaliska färdigheter men kunde hon inte spelat munspel i stället? ;-)

Mitt i allt detta packande och bärande pågår till råga på allt budgetarbetet i landstinget. Förslag ska skrivas, förhandlas och korrigeras. Mycket är det just nu men man kan i alla fall trösta sig med att man somnar som ett litet barn på kvällen.

Hör av dig om du är sysslolös på fredag och lördag. Flytthjälp mottages med stor tacksamhet. Tänk bara så dyrt det är att gå på gym. Nu har du chansen. Styrketräna gratis med rödstrumpan och liberalen. Just det - GRATIS!! ;-)

Kommentarer:
Vi som redan lovat att hjälpa till förväntar oss minst en flyttpizza som tack! ; )
 
Varför tänker jag alltid på "En dåres försvarstal" när jag läser din blogg?

Fast du har lite mer självironi än vad Strindberg hade. "Rödstrumpans böcker och mina 91:an".

Rödstrumpan kan säkert förklara för dig vem Strindberg var och vad "En dåres försvarstal" handlade om... Lycka till med nya bostaden!
 
Nu förstår jag inte alls vad du menar ;-). Nu är i alla fall allt flyttat. Hur man ska orka med en vanlig arbetsvecka nu är en gåta för mig. Nu är det "bara" städningen kvar. Jo en och annan bok har man trots allt läst. Kanske blev det för mycket facklitteratur under studietiden så tjusningen försvann helt.
 
Hoppas pizzan smakade förresten Sofie? ;-)
 
Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]