måndag, maj 28, 2007

 

Flygande holländare?

Jovisst, något hände under dagen med Kalmar FF:s brasse Ari. Något överraskande så blev det inte Heerenveen utan en annan holländsk klubb, AZ Alkmaar som fick Aris underskrift. Något pris är fortfarande ännu inte offentligt, men det lär inte ligga under 30 mkr. Ari spelar sista för Kalmar FF den 2 juli mot Örebro SK.

Nu är det bara för Kalmar FF att leta efter en ny toppforward. Försäljningen lär inte ha kommit som någon överraskning för FF så kontakter borde finnas. Det var väl allmänt välkänt att Kalmar FF bara skulle få behålla sin brasilianske skyttekung under vårsäsongen ut. Därefter skulle Ari försvinna. Kruxet är väl närmast att det blir dyrt för Kalmar FF att värva nytt. Fotbollsvärldens agenter vet ju att det finns pengar att betala med i Kalmar FF. Att Ari kände sig splittrad igår kan man ju förstå. Hem en vecka till barnen i Brasilien via Alkmaar och första besöket i nya klubben. Lycka till i Holland Ari. Du har förgyllt många stunder för oss på Fredriksskans.

Kommentarer:
David Elm duger bra och sen har de ju den där Santos.
Elm skottar in minst 10 i år om han får chansen.
 
Har sett "den där Santos". Han hoppade in i slutet mot Elfsborg och verkade mest gå omkring och titta på reklamskyltarna. I b-laget gör han mycket mål men där är ju motståndet ett annat. David Elm har inte heller visat mycket i sina inhopp men han behöver kanske en match från start. Han är annars rätt spelartyp vid sidan av en snabb spelare som Cesar.
 
Jag slår vad om att David Elm gör minst 10 mål om han får spela minst 15 matcher ifrån start resten av säsongen.
 
Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]